Chorizo bolognese met spaghetti en burrata

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook en sjalot.
  • 2 Snij de chorizo in kleine blokjes.
  • 3 Bak de chorizo met de sjalot en knoflook in een pan met wat olijfolie.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes, rode pesto, melk en rode wijn toe. Breng op smaak met de gedroogde kruiden, peper en zout en cayennepeper. Laat 15 minuten onder deksel pruttelen.
  • 5 Kook de pasta gaar in gezouten water, volgens de instructies op de verpakking.
  • 6 Snij de rauwe ham tot snippers. Maal het zuurdesembrood fijn in een keukenrobot, voeg hamsnippers, salieblaadjes en pistachenoten toe, hak fijn.
  • 7 Bak de crumble krokant in een apart pannetje.
  • 8 Serveer de fetuccine met de chorizobolognese. Verdeel er de zachte burrata , de crumble en manchego over.

Chorizo bolognese met spaghetti en burrata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Babybietjes met burrata en pistachenoten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane tagliatelle met tomaatjes en burrata
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biet met balsamico & basilicum
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept