Bloemkoolblini's

6
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil. Pel ze en stamp tot puree.
  • 2 Kook de bloemkool gaar. Giet ze af en pureer met de mixer.
  • 3 Splits de eieren. Meng in een kom de aardappelpuree, bloemkoolpuree en de eidooiers.
  • 4 Verkruimel de gist in 75 ml lauw water en roer tot een papje. Vermeng met de puree.
  • 5 Klop het eiwit stijf en spatel het door de puree. Kruid met zout, peper en nootmuskaat. Laat 30 minuten afgedekt rijzen.
  • 6 Bak in hete olie pannenkoekjes van het deeg. Serveer lauw, met een lepeltje zure room, wat kaviaar en een takje kervel.

Bloemkoolblini's is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker