Champagne met hartjes

4
5 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .
  • 2 Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.

Champagne met hartjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gemberhartjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
krokante hartjessandwich met geitenkaas
- 10 min - Lunchgerecht
Bekijk recept

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept