Zoek
Champagne met hartjes
4
5 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 ml kersensap (of appel-kersensap)
50 ml kersenlikeur
champagne (of schuimwijn)
Bereiding
1
Meng het kersensap met de kersenlikeur. Verdeel over (hartvormige) ijsvormpjes en laat ten minste 4 uur bevriezen .
2
Doe in elk glas 2 of 3 kersen-hartjes en schenk er champagne of schuimwijn over.
Champagne met hartjes is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gemberhartjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Hartenkoekjes voor mama
60 min-
Bekijk recept
krokante hartjessandwich met geitenkaas
- 10 min -
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept