Zoek
Geglaceerde spareribs
4
20 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 kg ribstukken (of spareribs)
4 el bruine suiker
1 dl Luikse siroop
1 dl sojasaus
2 dl sherry
3 tl vijfkruidenpoeder
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten voor de marinade. Hou 0,5 dl ervan apart om later te glazuren.
2
Wentel de ribbetjes door de marinade en zet ze 12 uur in de koelkast. Keer ze regelmatig om, zodat het mengsel goed kan intrekken.
3
Meng de apart gehouden marinade met de Luikse siroop.
4
Haal de ribbetjes uit de marinade en bestrijk ze met het glazuur. Gril ze op de barbecue, in de oven of op de tafelgrill.
Geglaceerde spareribs is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept