Geglaceerde spareribs

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de marinade. Hou 0,5 dl ervan apart om later te glazuren. 
  • 2 Wentel de ribbetjes door de marinade en zet ze 12 uur in de koelkast. Keer ze regelmatig om, zodat het mengsel goed kan intrekken. 
  • 3 Meng de apart gehouden marinade met de Luikse siroop.
  • 4 Haal de ribbetjes uit de marinade en bestrijk ze met het glazuur. Gril ze op de barbecue, in de oven of op de tafelgrill. 

Geglaceerde spareribs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse sinaasappelspareribs
10 min -
Bekijk recept
Kruidige pulled ribs Chinese style
495 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs met roquefortsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spareribs in oosterse marinade
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept