Gegrilde vis met erwtjes, zuring en yoghurtsaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de erwtjes uit de peulen en bewaar de peulen in een papieren zak.
  • 2 Kook de erwtjes beetgaar in licht gezouten water.
  • 3 Stoof de lente-uitjes kort in wat olijfolie en voeg de erwtjes toe. Schep de zuring onder de erwtjes en laat kort meestoven. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Bak ondertussen de vis 2 minuten op de velkant, keer om en laat nog 1 minuut verder garen.
  • 5 Serveer met de erwtjes en yoghurtsaus en werk af met enkele verse blaadjes zuring.

Gegrilde vis met erwtjes, zuring en yoghurtsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept