Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de limoensap, limoenzeste, vissaus, suiker, sesamolie en de rode pepertjes voor een vinaigrette. Bak de scampi’s gaar in een klein beetje olie, in 2 à 3 minuten aan elke kant. Blus met de helft van de vinaigrette.
  • 2 Spoel de komkommer en snij ‘m met een mandoline in fijne slierten. Voeg de rest van de vinaigrette toe en laat marineren.
  • 3 Week de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat gedurende 2 minuten doorzichtig en gaar worden. Spoel ze onder stromend koud water en laat ze goed uitlekken.
  • 4 Spoel en halveer de kerstomaatjes. Meng ze met de glasnoedels, lente-uitjes, verse kruiden, scampi’s en komkommerslierten. Verdeel ze over de borden en werk af met de gehakte pinda’s

Aziatische zomersalade met komkommerspaghetti is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Komkommerspaghetti met zalm en auberginesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelnoedels En Komkommerspaghetti
0-10 min -
Bekijk recept

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept