1 Maak de rolbiscuit volgens het basisrecept. Rol op en laat afkoelen. Roer de zachte boter met de poedersuiker en de koffie tot een romig geheel.
2 Ontrol de biscuit. Verdeel er de helft van de crème au beurre over. Rol op en werk af met de rest van de crème au beurre. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
3 Roer voor de koekjes de boter met de suiker tot een glad mengsel. Voeg het ei en de bloem toe. Kneed tot een bal. Wikkel in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
4 Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er kerststerretjes in verschillende groottes uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koekjes gedurende 12 à 15 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
5 Versier de bovenkant van de bûche met de koekjes, werk af met geraspte chocolade en het bladgoud en verkruimel er de meringue over.
Biscuit met crème au beurre en kerstkoekjes is een recept van Libelle Lekker