Rood-groen-witte kerstsalade

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de asperges, erwtjes en peultjes ongeveer 3 minuten in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water.
  • 2 Maak de vinaigrette. Meng de honing met de mosterd, citroensap en olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.
  • 3 Haal de gerookte eendenborst uit de verpakking en maak de plakjes los, laat even op kamertemperatuur komen.
  • 4 Doe de asperges, peultjes en erwtjes in een grote saladeschaal.
  • 5 Dresseer de gerookte eendenborstfilet er over.
  • 6 Brokkel er de fetakaas over en strooi er de cranberries over.
  • 7 Werk af met de vinaigrette.

Rood-groen-witte kerstsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstsalade met chiligarnalen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerstsalade met granaatappel en pistachenootjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Mamma's Kerstsalade
20-30 min -
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept