Zoek
Rood-groen-witte kerstsalade
4
20 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bundel groene asperges (uiteinden verwijderd)
200 g peultjes
100 g erwten
200 g feta
50 g gedroogde cranberry's
2 eendenborstfilets (gerookt, in plakjes)
1 el honing
1 kl mosterd
2 el citroensap
1 el olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Blancheer de asperges, erwtjes en peultjes ongeveer 3 minuten in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water.
2
Maak de vinaigrette. Meng de honing met de mosterd, citroensap en olijfolie. Breng verder op smaak met peper en zout.
3
Haal de gerookte eendenborst uit de verpakking en maak de plakjes los, laat even op kamertemperatuur komen.
4
Doe de asperges, peultjes en erwtjes in een grote saladeschaal.
5
Dresseer de gerookte eendenborstfilet er over.
6
Brokkel er de fetakaas over en strooi er de cranberries over.
7
Werk af met de vinaigrette.
Rood-groen-witte kerstsalade is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kerstsalade met chiligarnalen
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kerstsalade met granaatappel en pistachenootjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Mamma's Kerstsalade
20-30 min -
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept