Komkommer-tonijnroosjes

20
90 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de tonijn 1 uur in de diepvriezer. Snij 'm dan in flinterdunne plakjes.  Snij elk plakje overlangs doormidden: u hebt 60 stuks nodig.
  • 2 Snij de komkommers met de dunschiller of mandoline in linten: u hebt er 20 nodig. Snij de gember in plakjes.
  • 3 Beleg de komkommerlinten met gember en daarop 3 plakjes tonijin: die moeten elkaar overlappen en aan de bovenkant wat uitsteken. Rol op en steek vast met een prikker.
  • 4 Meng de mayonaise met de wasabi en het limoensap. Kruid met cayennepeper en zout. Schep in elk rolletje wat mayonaise. Garneer met sesamzaadjes en tuinkers.

Komkommer-tonijnroosjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept