Wortel-pastinaaksoep

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en de pastinaken en snij ze in stukken.
  • 2 Pel en snipper de uien.
  • 3 Stoof de groenten aan in een nootje boter of een koffielepel olie. Blus met de kippenbouillon. Doe er het korianderpoeder en de kurkuma bij. Kruid met peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten zacht koken. Mix de soep en breng ze weer tot tegen de kook aan.
  • 4 Doe er de room bij. Roer mooi glad. Lekker met: gebakken uitjes (in zakjes te koop in het warenhuis). Voor wat meer kleur kunt u er verse koriander over strooien.

Wortel-pastinaaksoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pastinaaksoep met kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige wortel-pastinaaksoep
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaaksoep Met Sinaasappel
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept