Chili pastasoep

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij alle groenten in kleine stukjes. Pel en snipper ui en knoflook.
  • 2 Fruit eerst de ui en groenten aan in wat olijfolie, voeg dan de knoflook toe.
  • 3 Voeg verder de tomatenblokjes, passata en gespoelde kidneybonen toe.
  • 4 Breng op smaak met peper, zout, oregano en chilipoeder.
  • 5 Voeg tomatenpuree toe, die geeft de soep een extra binding.
  • 6 Bak het gehakt rul in een andere pan.
  • 7 Voeg het gehakt toe aan de groenten en vul aan met de bouillon.
  • 8 Voeg ook de pasta nog toe en laat een half uur pruttelen.
  • 9 Proef en kruid bij indien nodig, serveer met de geraspte cheddar.

Chili pastasoep is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasoep Met Kikkererwten
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasoep Met Roodbaars En Venkel
0-10 min -
Bekijk recept
Ratatouille-pastasoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pastasoep
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept