Zoek
Chili pastasoep
4
45 min
Libelle Lekker
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g gehakt
1 ui
0.5 rode paprika
0.5 groene paprika
1 wortel
1 takje selder
2 teentjes knoflook
400 g kidneybonen (blik)
400 g tomatenblokjes (blik)
400 ml passata
1 l kippenbouillon (1 à 2 liter)
200 g kleine pasta (bv. krulmacaroni)
200 g cheddar (geraspt)
1 kl oregano
1 kl chilipoeder
1 kl chilipoeder
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Snij alle groenten in kleine stukjes. Pel en snipper ui en knoflook.
2
Fruit eerst de ui en groenten aan in wat olijfolie, voeg dan de knoflook toe.
3
Voeg verder de tomatenblokjes, passata en gespoelde kidneybonen toe.
4
Breng op smaak met peper, zout, oregano en chilipoeder.
5
Voeg tomatenpuree toe, die geeft de soep een extra binding.
6
Bak het gehakt rul in een andere pan.
7
Voeg het gehakt toe aan de groenten en vul aan met de bouillon.
8
Voeg ook de pasta nog toe en laat een half uur pruttelen.
9
Proef en kruid bij indien nodig, serveer met de geraspte cheddar.
Chili pastasoep is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasoep Met Kikkererwten
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasoep Met Roodbaars En Venkel
0-10 min -
Bekijk recept
Ratatouille-pastasoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pastasoep
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse braaiworst
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept