Gegrilde kippenbouten met maïs en pepertjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de maïskolven in gelijke stukken. Spoel de pepertjes en laat uitlekken.
  • 2 Meng 4 eetlepels zonnebloemolie met de honing, worcestershiresaus, het paprikapoeder en een flinke snuif peper en zout. Bestrijk er de maïs mee en gril ze in een kwartiertje goudbruinop de barbecue. Keer geregeld om.
  • 3 Bestrijk de kip en de pepertjes met de rest van de marinade en gril eveneens goudbruin. Serveer alles op een grote schaal. Lekker met een gepofte aardappel en een frissekomkommersalade.

Gegrilde kippenbouten met maïs en pepertjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme, pittige tomatensaus
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Matsaman-currypasta
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept