Varkensspiesje met groenten en rozemarijn

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen goed schoon en kook beetgaar in 15 minuten. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 2 Snij het varkensvlees in hapklare stukken. Maak de paprika's schoon en snij in stukken.
  • 3 Borstel de champignons schoon. Spoel de rozemarijn en laat goed uitlekken. Prik afwisselend paprika, een champignon, een stukje vlees en een aardappel op het takje rozemarijn. Maak er zo 12 spiesjes. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
  • 4 Gril de spiesjes goudbruin op de barbecue tot ze goudbruin en gaar zijn.

Varkensspiesje met groenten en rozemarijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

varkensspiesje met ananas
15 min
Bekijk recept
Varkensspiesje met rode vruchten
Bekijk recept
Varkensspiesjes op Toscaanse wijze
0 min
Bekijk recept
Varkensspiesjes op Toscaanse wijze
0 min
Bekijk recept