1 Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de rijst in een vergiet en spoel onder stromend water tot het water helder is.
2 Verwarm de kokosmelk met de rasp van 1 limoen en het sap van 2 limoenen. Voeg de rijst toe en roer goed om met een garde. Laat inkoken tot een dikke rijstpap.
3 Neem het pannetje van het vuur en voeg voorzichtig de eieren toe. Roer na elk ei goed los. Pas op voor de stolling van de eitjes.
4 Smelt de boter en vet met behulp van een kwastje de springvorm in. Leg een eerste vel filodeeg op de bodem van de vorm en vet in met een laagje gesmolten boter. Leg er nog vier lagen van het filodeeg dakpansgewijs bovenop en laat die ver tot over de rand van de vorm hangen. Kwast elke laag, ook de zijkanten, in met boter.
5 Schep de rijstpap in de bakvorm en vouw de taart willekeurig dicht. Schuif 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen.
6 Snij kleine partjes limoen uit de overgebleven, geraspte witte chocoladeschilfers en garneer er de taart mee.