1 Spoel de quinoa en laat uitlekken in een zeef. Kook ‘m gaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Snij de appel in blokjes, maar laat de schil eraan. Besprenkel met citroensap. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadjes en snij hem in blokjes. Snipper de lente-uien en de munt fijn.
3 Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn en honing, kruid met peper en zout
4 Giet de guinoa af en laat uitlekken. Meng ‘m met de groenten, appel en vinaigrette. Kruid bij met peper en zout.
5 Snij de geitenkaas in plakjes, had de walnoten grof en maak de granaatappelpitjes los. Verdeel de quinoa over glaasjes. Werk af met plakjes geitenkaas, walnoten, granaatappelpitjes en een blaadje munt.
Quinoasalade met walnoten en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker