Rosbief met mosterdkorst

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de mosterd met de groene kruiden.
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht in 'n beetje boter. Bestrijk het met de mosterdmix, leg het in een ingevette braadslede en schuif nog 25 minuten in de voorverwarmde oven. Neem het vlees uit de oven, wikkel in aluminiumfolie en laat nog 10 minuten rusten.
  • 3 Spoel de broccoli en verdeel in roosjes. Kook ze beetgaar in lichtgezouten water en laat schrikken onder ijskoud water.
  • 4 Rooster de amandelschilfers goudbruin in een pan zonder vetstof. Schep ze door de geblancheerde broccoli.
  • 5 Snij het vlees in plakken en serveer met de amandelbroccoli.

Rosbief met mosterdkorst is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met honing-mosterdkorst
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met mosterdkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskroontje met mosterdkorst en savooi
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met mosterdkorst en bietjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept