1 Steek met behulp van een uitsteekvorm cirkels uit het brood, ter grootte van het vlees. Bak ze goudbruin in boter. Laat drogen op keukenpapier.
2 Vet een grillpan in met olie en bak het vlees er goudbruin in. Kruid met peper en zout. Laat rusten onder aluminiumfolie.
3 Blus de pan met cognac en madera en roer de aanbaksels los. Voeg de fond en truffeljus toe. Laat inkoken tot de helft. Kruid met peper en zout. Bind de saus met koude botervlokjes.
4 Snij de ganzenlever in 8 mooie plakken. Verhit olie in een pan en bak ze aan beide kanten goudbruin. Leg de schijfjes op de toast. Schaaf flinterdunne sneetjes van de truffel en beleg er de ganzenlever mee.
5 Leg de ganzenlevertoast op de tournedos en verdeel over hapjesborden. Lepel er wat saus bij en werk af met plukjes tuinkers.