Vis-groentespiesjes

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi’s tot het staartje en maak ze schoon. Snij de vis in blokjes.
  • 2 Maak de paprika’s, de ui en de courgette schoon. Snij de groenten in stukken. Prik afwisselend stukken vis, scampi’s en groenten op spiesjes.
  • 3 Pel en snipper de knoflook. Meng met de olijfolie, Provençaalse kruiden, peper en zout. Kwast er de brochettes mee in.
  • 4 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 5 Verhit een grillpan, of een pan met antiaanbaklaag, en laat goed heet worden. Kleur de visbrochettes rondom aan. Leg ze in een ovenschaal en zet ongeveer 15 minuten in de oven, tot de vis en de groenten gaar zijn.

Vis-groentespiesjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Kleurrijke groentespiesjes met kerriedip
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes
30-60 min -
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept