Aardappelsalade met makreel en boontjes

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardappeltjes, kook of stoom ze gaar in de schil. Laat afkoelen en pel ze. Halveer ze.
  • 2 Maak de boontjes schoon, halveer ze. Blancheer ze 4 à 5 minuten in lichtgezouten water, giet af en laat schrikken onder ijskoud water. Laat goed uitlekken en afkoelen.
  • 3 Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in schuine ringen. Verdeel de makreel in stukjes.
  • 4 Roer de zure room met de olijfolie, azijn, bouillon en het citroensap tot een dressing en kruid met peper en zout.
  • 5 Meng de aardappelen, makreel, boontjes en lente-ui met de dressing, kruid met peper en zout en werk af met verse kruiden naar keuze.

Aardappelsalade met makreel en boontjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept