Aardappelpizza (2)

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Rol de vellen pizzadeeg open en leg ze met het bakpapier op twee bakplaten.
  • 3 Spoel de aardappelen goed schoon, dep ze droog en snij ze met de mandoline of een scherp mes in heel dunne plakjes. Beleg het pizzadeeg met de aardappelplakjes.
  • 4 Pel en hak de knoflook. Verdeel de knoflook, rozemarijn, salie en chilivlokken over de pizza’s, en bestrooi ze met mozzarella. Bak 10 minuten in de oven, of tot de pizza’s goudbruin en krokant zijn.
  • 5 Werk af met parmezaan, zeezout, rucola en een scheutje olijfolie. Serveer meteen.

Aardappelpizza (2) is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpizza
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza met rozemarijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza Met Zeezout, Knoflookolie En Rozemarijn
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Aardappelpizza
10-20 min -
Bekijk recept