Tian van aardappel en venkel

65
4 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met olijfolie.
  • 2 Spoel de aardappelen goed, snij ze in dunne plakjes. Spoel de venkel, snij de knollen in dunne plakken. Pel de uien, snij ze in fijne schijfjes.
  • 3 Doe eerst de tomatenblokjes in de ovenschaal. Schik afwisselend plakjes venkel, aardappel en ui in de schaal. Kruid met peper en zout.
  • 4 Pel en pers de knoflook. Meng het paneermee lmet de knoflook en het paprikapoeder. Strooi het over de groenten en besprenkel ze met olijfolie.
  • 5 Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 30 minuten in de oven. Haal de folie weg en laat nog 15 minuten verder garen, of tot de bovenkant mooi goudbruin is. Garneer met verse oregano. Serveer meteen, als vegetarische schotel of met geroosterd vlees of gegrilde vis.

Tian van aardappel en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Provençaalse tian
Bijgerecht
Bekijk recept
Tian van mediterrane groenten
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Tian van tomaat en courgette
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tian van groenten met couscous en gegrilde chipolataworsten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept