Hondshaai met dragonsaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotten. Fruit ze glazig in wat boter en voeg er de hondshaai aan toe. Kruid met peper en zout. Zet het vuur zachter en laat afgedekt in 15 minuten gaar stoven.
  • 2 Pluk de blaadjes van de takjes dragon, spoel en droog ze. Hak ze fijn.
  • 3 Blus de vis met de sherry, de witte wijn en de visbouillon. Doe er de room, mosterd en gehakte dragon bij. Laat op een zacht vuurtje inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft. Kruid met peper en zout.
  • 4 Serveer het stoofpotje met gekookte aardappelen en een groene salade of prinsessenboontjes. 

Hondshaai met dragonsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje van hondshaai
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in rode wijn
Bekijk recept
Hondshaai In Een Zuiders Stoofpotje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hondshaai in zuiders stoofpotje
0 min
Bekijk recept