Spaghetti met groenten en geitenkaas

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Schil de wortelen, snij ze in plakjes. Spoel de courgette en snij ze in plakken. Snij de peultjes schuin doormidden. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de tomaten in partjes. Maak de spinazie schoon, spoel en laat goed uitlekken.
  • 2 Blancheer de wortelen 1 minuut in lichtgezouten water. Voeg de broccoli, de courgette en de peultjes toe. Kook nog 2 tot 3 minuten door, of tot de groenten beetgaar zijn. Giet af en laat uitlekken.
  • 3 Stoof de spinazie kort in olijfolie. Voeg de tomaten en de geblancheerde groenten toe en meng. Schenk er de bouillon bij, laat nog even sudderen. Kruid met peper en zout.
  • 4 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Hussel de pasta door de groentesaus en verdeel over warme borden. Verkruimel er nog de geitenkaas over. 

Spaghetti met groenten en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept