1 Maak de groenten schoon. Schil de wortelen, snij ze in plakjes. Spoel de courgette en snij ze in plakken. Snij de peultjes schuin doormidden. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de tomaten in partjes. Maak de spinazie schoon, spoel en laat goed uitlekken.
2 Blancheer de wortelen 1 minuut in lichtgezouten water. Voeg de broccoli, de courgette en de peultjes toe. Kook nog 2 tot 3 minuten door, of tot de groenten beetgaar zijn. Giet af en laat uitlekken.
3 Stoof de spinazie kort in olijfolie. Voeg de tomaten en de geblancheerde groenten toe en meng. Schenk er de bouillon bij, laat nog even sudderen. Kruid met peper en zout.
4 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat uitlekken. Hussel de pasta door de groentesaus en verdeel over warme borden. Verkruimel er nog de geitenkaas over.
Spaghetti met groenten en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker