Andijviestoemp met worstjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.
  • 2 Maak de andijvie schoon en snij hem in fijne sliertjes. Snij de kaas in blokjes.
  • 3 Verwarm de worstjes in het vocht, op zacht vuur.
  • 4 Breng de melk aan de kook.
  • 5 Giet de aardappelen af en laat even uitdampen. Stamp ze met melk en een klontje boter tot puree. Schep de andijvie door de aardappelpuree. Roer er de blokjes kaas door. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Garneer met de worstjes. 

Andijviestoemp met worstjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met andijviestoemp
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviestoemp met kipspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met rookworst en andijvie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
spiering met appel uiensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept