1 Verwarm de oven voor op 170°C. Beboter de vorm en bestuif 'm met bloem. Schil voor de taart 1 peer en snij hem in blokjes.
2 Meng de patisseriebloem met het amandelpoeder, de maïsbloem, de polenta en het bakpoeder in een kom.
3 Klop in een andere kom de suiker en boter tot een schuimige massa. Klop er een voor een de eieren en de eidooiers door. Roer er het bloemmengsel door en vervolgens de stukjes peer.
4 Doe het beslag in de vorm en strijk glad. Bak de taart in 25 à 30 minuten goudbruin. Ontvorm en laat afkoelen op een rooster.
5 Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de peren voor de afwerking, haal er het klokhuis uit met een parisienneboor. Leg ze in een ovenschaal, besprenkel met de marsala en verdeel er de boter over in vlokjes. Bestrooi met de rietsuiker en zet 25 à 35 minuten in de oven. Draai de peertjes af en toe om.
6 Bestrooi de taart met poedersuiker en serveer hem met de peertjes en wat slagroom erbij.