Kipfilet met tomaat en basilicum

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij elke kipfilet in 2 dunne lapjes. Laat ze kleuren in een pan met olijfolie - 3 minuten aan elke kant - en kruid met peper en zout. 
  • 2 Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
  • 3 Haal de kip uit de pan. Stoof in dezelfde pan de knoflook en het gesnipperd basilicum 2 minuten aan - let op dat ze niet verbranden. 
  • 4 Voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Roer om.
  • 5 Leg de kippenlapjes in de saus, zet het deksel op de pan en laat nog 10 minuten verder garen op middelhoog vuur. Lekker met pasta.

Kipfilet met tomaat en basilicum is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept