1 Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de kip tussen twee vellen folie en duw ze plat. Snij de filets overlangs in, maar niet volledig door, zodat je ze kunt vullen.
2 Snij de champignons fijn. Pel en snipper de sjalot. Spoel en rist de kruiden.
3 Stoof de sjalot glazig in olijfolie. Doe er de champignons bij en roerbak gaar. Kruid met de helft van de kruiden, peper en zout. Laat afkoelen. Vul de kip met het champignonmengsel en wikkel er 2 plakjes ham rond. Zet vast met een prikkertje.
4 Spoel de paprika's en snij in reepjes. Boen de aardappelen en snij in partjes. Doe de teentjes knoflook, ongepeld, met de groenten in een kom. Besprenkel met olijfolie, kruid met de rest van de kruiden en peper en zout.
5 Leg groenten en kip op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 25 à 30 minuten in de oven.