Vegetarische pita met yoghurtdip

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de kikkererwten, laat uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Doe samen met de kikkererwten, de verse kruiden, bloem, komijn, 1 eetlepel olijfolie, peper en zout in de blender en mix tot een dikke pasta. Rol er balletjes van en bak ze goudbruin.
  • 2 Snipper 1 rode ui en de knoflook fijn. Rasp de komkommer. Meng met de yoghurt, breng op smaak met het citroensap en kruid met peper en zout.
  • 3 Spoel de veldsla en snij de overige 2 uien in kleine partjes. 
  • 4 Gril de pitabroodjes krokant en snij ze open. Vul ze met veldsla, de balletjes, de rode ui en een lepel van de yoghurtdip. Werk eventueel af met koriander. 

Vegetarische pita met yoghurtdip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept