1 Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Snij de mozarella in plakjes.
2 Snij de varkenshaasjes open tot een grote lap en kruid ze met peper en zout. Verdeel er de mozzarella, zongedroogde tomaatjes en salie over en vouw toe. Omwikkel met de pancetta en maak vast met keukentouw.
3 Kook de pasta gaar en giet af. Spoel met koud water en laat afkoelen.
4 Spoel de kerstomaatjes en snij ze in vieren. Snij de olijven in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en laat afkoelen. Spoel en snipper het basilicum. Meng alles met de pasta en kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
5 Bestrijk het vlees rondom met olie. Leg de varkenshaasjes in een aluminiumbakje op de barbecue en bak ze gaar in ongeveer 20 minuten. Draai geregeld om. Serveer met de pastasalade.
Gevuld varkenshaasje met pasta is een recept van Libelle Lekker