Gevuld varkenshaasje met pasta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de zongedroogde tomaatjes fijn. Snij de mozarella in plakjes.
  • 2 Snij de varkenshaasjes open tot een grote lap en kruid ze met peper en zout. Verdeel er de mozzarella, zongedroogde tomaatjes en salie over en vouw toe. Omwikkel met de pancetta en maak vast met keukentouw.
  • 3 Kook de pasta gaar en giet af. Spoel met koud water en laat afkoelen.
  • 4 Spoel de kerstomaatjes en snij ze in vieren. Snij de olijven in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof en laat afkoelen. Spoel en snipper het basilicum. Meng alles met de pasta en kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.
  • 5 Bestrijk het vlees rondom met olie. Leg de varkenshaasjes in een aluminiumbakje op de barbecue en bak ze gaar in ongeveer 20 minuten. Draai geregeld om. Serveer met de pastasalade.

Gevuld varkenshaasje met pasta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept