Gegratineerde conchiglioni gevuld met tonijn en mozzarella

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook, voeg wat zout toe en giet de pasta erin. Kook de pasta beetgaar (al dente), houd deze onder de koude kraan om het kookproces te stoppen, giet af en laat even rusten.
  • 2 Fruit de fijngesneden knoflook in een pan met de olie, voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met wat zout, laat het geheel 5 minuten koken en haal de pan vervolgens van het vuur. Breng de saus verder op smaak met de oregano en de fijngehakte basilicum.
  • 3 Laat de tonijn uitlekken, roer deze door de tomatensaus en maak het geheel af met de in kleine blokjes gesneden mozzarella.
  • 4 Vul de conchiglioni met het klaargemaakte mengsel, leg ze in een ingevette vuurvaste schaal, strooi er de Parmezaanse kaas overheen en besprenkel ze met de room. Gratineer de conchiglioni gedurende 15 minuten in een hete oven op 220°C en dien ze rechtstreeks in de ovenschaal op.

Gegratineerde conchiglioni gevuld met tonijn en mozzarella is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept