Pavlova met mango, framboos en sterfruit

4
110 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de heteluchtoven voor op 150°C. Maak een glazen of metalen kom en de kloppers van de mixer schoon met een stukje keukenpapier met citroensap.
  • 2 Klop de eiwitten stijf. Voeg lepel per lepel de suiker toe, zodat je glanzende pieken krijgt. Voeg dan het maïszetmeel en de azijn toe en spatel, zo kort mogelijk, door de meringue, tot alles gemengd is.
  • 3 Leg een vel bakpapier op een bakplaat en schep het meringuemengsel erop. Vorm met de achterkant van een lepel een schijf van ongeveer 18 cm diameter. Ze mag wat grillig zijn. Maak de randen iets hoger dan het midden. Zet de pavlova in de oven en verlaag meteen de temperatuur tot 120°C. Bak ongeveer 
  • 130 uur, laat niet kleuren. Zet de oven uit met de deur op een kier, en laat volledig afkoelen in de oven.
  • 4 Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de stervrucht in plakjes.
  • 5 Leg de pavlova op een serveerschotel. Schep net voor je gaat serveren de slagroom op de meringue en werk af met het fruit. Bestrooi met poedersuiker en serveer meteen.

Pavlova met mango, framboos en sterfruit is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Notenpate Op Witlofsalade Met Sjalottencompote
10-20 min -
Bekijk recept
Kerstbubbels met Wit Fruit En Citroensorbet
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tropical Ice Cream
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitsla
0 min
Bekijk recept

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaaspavlova
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept