Koteletjes met tomatenchutney

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de knoflook met de verse gember, kerrie en 60 ml olijfolie. Wentel er de koteletten door, dek af en leg 1 uur in de koelkast.
  • 2 Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes. Doe 4/5 ervan in een pan, samen met de ui, gekonfijte gember, gembersiroop, rozijnen, azijn, kruidnagels, laurier, suiker en kaneel bij. Laat 40 minuten zacht sudderen, roer geregeld.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Haal de koteletten uit de marinade en bak ze in olie in 2 minuten lichtbruin. Gaar nog 10 minuten in de oven. Serveer met de chutney, wilde rijst en een salade.

Koteletjes met tomatenchutney is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met couscous
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met een saus van rode wijn en chocolade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept