1 Schil en snijd de aardappelen in stukjes. Verwijder de bladeren van de snijbiet van hun stengels. Snijd de bladeren en stengels in dunne reepjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in grote stukken. Schil de sjalotjes en snijd ze in dunne ringen. Maak de aubergine schoon en snijd in blokjes. Reinig de boontjes en snijd ze doormidden. Schil de wortelen en snijd ze in dunne staafjes. Snijd het citroengras in kleine stukjes. Hak de teentjes knoflook fijn.
2 Stoof de gehakte rode chilipepers met het citroengras, de knoflook en de gember in de zonnebloemolie. Voeg bruine suiker, currypasta en kurkumapoeder toe en blus met Kikkoman woksaus. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Bak de oesterzwammen licht aan in een kleine pan. Voeg de oesterzwammen, aardappelen, snijbiet, sjalotjes, boontjes, wortelen, aubergine en maïs toe aan de bereide saus en laat 15 minuten koken.
3 Serveren met (basmati)rijst.
Vegetarische curry-kokosnoot met Kikkoman woksaus is een recept van Libelle Lekker