1 Bereid de spaghetti ‘al dente’ zoals op de verpakking staat aangegeven. Was de kalkoenfi let,dep deze droog en snijd het in reepjes. Schil de knofl ookteentjes en druk het fi jn. Maak de paprika en chili schoon, was en halveer deze. Snijd de paprika in grove blokjes en de chili in fi jne blokjes. Was eventueel de taugé. Verhit olie in een grote pan, voeg de kalkoenborst toe, braad deze aan en neem het er daarna uit.
2 Laat de knofl ook, erwten en paprikablokjes in het resterende vet stoven en roer het af en toe Gaar het voor ca. 5 - 8 minuten Voeg de kalkoenfi let, taugé, chili en spaghetti toe en verwarm dit even. Was de peterselie, dep het droog, pluk de blaadjes eraf en hak het grof. Breng de spaghetti met sojasaus, peper, tijm en oregano op smaak en serveer het gegarneerd met peterselie.
Kalkoenspaghetti à la Kikkoman is een recept van Libelle Lekker