Kimchi van kohlrabi van de Koreaanse Ae Jin

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de kohlrabi’s en snij ze in blokjes van 1,5 cm dik. Roer er de suiker en het zout door. Laat 30 minuten staan (giet het vocht niet weg!). 
  • 2 Mix de knoflook met de gember, de appel, de vissaus en de chilivlokken tot een gladde pasta. Meng met de kohlrabi. Bewaar in een afgesloten glazen pot of pastic doos met deksel. 
  • 3 Laat 1 dag op kamertemperatuur staan en bewaar daarna in de koelkast.

Kimchi van kohlrabi van de Koreaanse Ae Jin is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladekoekjes Van Zandtaartdeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle kimchi
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kimchi (standaard & Betsjoe)
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Bulgogi
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept