Iberische Bellota-ham met dadels en pistachenoten

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Versnipper een handvol verse munt. Hak de gepelde pistachenoten en gedroogde ontpitte dadels fijn en meng met de gesnipperde munt. Kruid met peper van de molen.
  • 2 Beleg elk plakje Iberische Bellota-ham met een theelepel van het mengsel.
  • 3 Rol ze op en schik de rolletjes op een bord om te serveren.

Iberische Bellota-ham met dadels en pistachenoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsrolletjes met pistachenootjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Witloofrolletjes met Iberische ham
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
iberische karbonade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept