Ceviche van kabeljauw van de Peruviaanse Katia

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de visblokjes, de koriander, de rode peper, het limoensap, peper en zout in een kom. Laat 10 minuten marineren in de koelkast. 
  • 2 Proef, breng eventueel nog verder op smaak en doe er een beetje olijfolie bij. 
  • 3 Dresseer de vis in vier halfdiepe borden. Werk af met de rode uisnippers, plakjes zoete aardappel (of gepureerd in quenelles) en koriander.

Ceviche van kabeljauw van de Peruviaanse Katia is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept