Zoek
Ceviche van kabeljauw van de Peruviaanse Katia
4
45 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g kabeljauw
8 limoenen
1 rode pepers
extra vierge olijfolie
1 rode uien (fijngesneden, in koud water gelegd met een snufje zout)
peper
zout
1 zoete aardappelen (gekookt en afgekoeld)
verse koriander
Bereiding
1
Doe de visblokjes, de koriander, de rode peper, het limoensap, peper en zout in een kom. Laat 10 minuten marineren in de koelkast.
2
Proef, breng eventueel nog verder op smaak en doe er een beetje olijfolie bij.
3
Dresseer de vis in vier halfdiepe borden. Werk af met de rode uisnippers, plakjes zoete aardappel (of gepureerd in quenelles) en koriander.
Ceviche van kabeljauw van de Peruviaanse Katia is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept