Gedroogde tomaten en venkel

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de venkel in de dikke snedes (5 uit een venkel) & leg ze op een bakplaat, bekleed met bakpapier. Snij de tomaten in 4 en leg ze met de velkant op de venkel. Kruid met het peper & zout, bestrooi met de thijm & overgiet met de olie & de balsamico.
  • 2 Laat 1,5u drogen in een oven van 130 graden. Verwijder de thijm en laat afkoelen. Zeker de jus houden om achteraf bij de linzen te mengen.

Gedroogde tomaten en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept