Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Druk de gekneusde peper in het lamsvlees. Spray olijfolie op beide kanten van het lamsvlees, bak het goudbruin en naar smaak in een hete koekenpan. Leg het vlees op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 5 minuten rusten.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de kruidensalsa met 1 el water en kruid met peper en zout.
  • 3 Spoel en halveer de kerstomaten. Snij het lamsvlees in plakken en serveer met de kerstomaatjes en de salsa.

Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept

Oudjaarrecept Gehakt(gepeperd).
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gepeperd Chiliboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
GEPEPERD KIPPENLEVERTJES
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Van Rivierkreeftjes, Groene Asperges En Gedroogde Tom
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept