Quinoasalade met feta en bloemkool

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng 500 ml gezouten water aan de kook. Doe de quinoa in een zeef en spoel grondig onder stromend water. Doe ze in het kokende water, zet het vuur lager en laat afgedekt 15 minuten zacht garen.
  • 2 Spoel de bloemkool en snij in stukjes. Maak de paprika en de tomaten schoon en snij het vruchtvlees in blokjes. Spoel de dille. Hou een paar plukjes apart en hak de rest fijn. Verkruimel de feta.

Quinoasalade met feta en bloemkool is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met feta & tuinbonen
Bekijk recept