1 Spoel de frambozen voorzichtig. Smelt de boter op een zacht vuur. Zeef de bloem met het bakpoeder, een snuifje kaneel en een snuifje zout in een kom.
2 Doe de suiker en de eieren in een grote mengkom en klop goed los. Voeg de melk en de gesmolten boter toe en klop goed. Rasp de marsepein en schep door het beslag. Verwarm de oven voor op 180°C.
3 Spatel met een pannenlikker het bloemmengsel door de natte ingrediënten tot alles gemengd is.
4 Vul de vormpjes voor de helft met het beslag, leg er twee frambozen op en vul verder met het muffinbeslag. Schuif ze 25 à 30 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de muffins uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
5 Werk de muffins af met een framboosje en poedersuiker. Serveer met de coulis.
Marsepeinmuffins met frambozencoulis is een recept van Libelle Lekker