Citroencake volgens Wim

1
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de bakvorm in met boter en bestuif met bloem. Klop de boter op met de suiker in de keukenrobot. Voeg de bloem toe en meng goed. Doe het deeg in de bakvorm, strijk uit en bak het 20 min. in de oven. Laat even afkoelen
  • 2 Maak de vulling. Klop de eieren met de suiker wit-schuimig. Spoel de citroen, rasp de schil en pers 'm uit. Voeg de schil en 60 ml van het sap toe aan het ei-suikermengsel. Meng er de bloem en het bakpoeder door. Stort de vulling op de taartbodem. Bestrooi met de amandelschilfers en bak de taart 25 min. in de oven. Laat even afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Citroencake volgens Wim is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikentaart van Wim Ballieu
125 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap van Wim Ballieu
15 min Nagerecht
Bekijk recept
De ananaspudding van Wim Hagemans
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
De gehaktbal 'Dutch New' van Wim Geerts
135 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Citroencake van griesmeel met lauwwarm fruit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept