Glaasje met gerookte paling, rode biet en appel

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de appel in kleine stukjes. Ik laat er de schil aan, wat das mooi voor de kleur. Pinklady vind ik een heerlijk sappige appel, maar Jonagold moet ook niet onder doen. Doe de stukjes appel in een mengschaaltje. Voeg er citroensap bij.
  • 2 Snij de gerookte palingfilets in kleine stukjes.
  • 3 Snij de rode biet in kleine stukjes. Ik heb in de winkel gewoon bietjes die al gekookt zijn gekocht.
  • 4 Doe alles in een glaasje. Eerste wat blokjes appel, dan de rode biet en de gerookte paling leg je bovenaan je glaasje.
  • 5 Kruid elke glaasje met een beetje peper en grof zout. Voeg een toefje zure room bovenop. Werk af met een beetje dille en wat olijfolie van goede kwaliteit.

Glaasje met gerookte paling, rode biet en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min Nagerecht
Bekijk recept