1 Week de gelatineblaadjes in koud water. Splits de eieren. Klopt de eiwitten op met 3 el vanillesuiker. Klop het eigeel met de andere 3 el vanillesuiker wit-schuimig.
2 Knijp de gelatine uit en los ze op in de warme koffie. Voeg de koffie met de gelatine bij de opgeklopte eidooiers. Roer er de mascarpone door.
3 Spatel in porties het opgeklopte eiwit bij het mascarponemengsel.
4 Zet de ringen op plat bord. Beleg eerst de bodem van de ringen met boudoirs. Breek er indien een stukje af. Meng de koude koffie met een scheutje amaretto en bestrijk er de bodem mee. Zet vervolgens de boudoirs tegen de rechtopstaande randen van de ring.
5 Vul de ringen voor de helft met het mascarponebeslag, leg er enkele frambozen op en lepel er opnieuw mascarponebeslag in. Eindig met de frambozen. Laat de charlottes minstens een nacht opstijven in de koelkast. Haal ze uit de ringen en serveer.
Charlottetiramisu's met frambozen is een recept van Libelle Lekker