Zalmtartaar met tzatziki

12
40 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de gerookte zalm en gravad lax met een scherp mes in heel kleine blokjes. Meng met de gehakte dille, limoensap, enkele druppels oflijfolie en een klein beetje zout. Meng goed en laat 15 minuten marineren in de koelkast.
  • 2 Meng voor de tzatziki de Griekse yoghurt met de geraspte komkommer, de helft van de gehakte dille, peper en zout.
  • 3 Klop ene vinaigrette van de olijfolie met de witte balsamicoazijn. Kruid met peper en zout. Meng met de gesnipperde ijsbergsla.
  • 4 Schep een bodempje sla in hapjeslepels en schep er wat tzatziki over. Schep er de zalmtartaar bovenop. Werk af met toefjes tzatziki en plukjes verse dille.

Zalmtartaar met tzatziki is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bifteki met feta
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept