Kipsaté met zoete chilisaus

12
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kipfilets in blokjes van 1,5 cm en rijg ze aan spiesjes. Leg de kipspiesjes naast elkaar op een bakplaat en leg ze in een ondiepe ovenschaal.
  • 2 Meng de arachideolie met de geperste knoflook, de sambal oelek, bruine suiker, kurkuma, kerriepoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, peper en zout. Bestrijk de kip met het mengsel en laat 30 minuten marineren.
  • 3 Rooster de spiesjes rondom bruin en gaar op een hete grillplaat of in een grillpan. Serveer met zoete chilisaus en partjes limoen naar smaak.

Kipsaté met zoete chilisaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept