Stoverij van everzwijn

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de wortelen en de pompoen en spoel de selder. Snij de groenten in stukken. Pel de sjalotten.
  • 2 Doe de rozemarijn, peperbolletjes, mosterdzaadjes, komijn, cayennepeper en een snuifje zout in een vijzel en stamp fijn.
  • 3 Braad het vlees aan in olijfolie. Voeg de groenten, de tomatenpuree en de kruidenmix toe. Blus met de wijn en schenk er de wildfond bij. Laat 2 uur zachtjes sudderen.
  • 4 Doe de geraspte citroenschil, marsala en balsamicoazijn bij de stoverij en breng op smaak met peper en zout.

Stoverij van everzwijn is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ragout van everzwijn met peperkoek en bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met everzwijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Terrine van everzwijn met pistachenoten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak van everzwijn onder een paddenstoelkorst en een mandje wintergroenten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gentse stoverij
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoverij van hert met Gouden Carolus en peperkoek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met varkensspiering en mosterd
Hoofdgerecht
Bekijk recept