Schnitzel van ree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij de kool in repen en blancheer ze 5 minuten in kokend water met daarin de baksoda. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 2 Klop het ei los. Meng het paneermeel met het amandelpoeder, hazelnootpoeder en de peterselie. Kruid het vlees met peper en zout. Wentel het door de bloem, dan door het ei en tot slot door het paneermengsel.
  • 3 Stoof de kool in wat boeter en kruid ze met peper en zout. Bak de aardappelen goudbruin. Bak de schnitzels 3 à 4 minuten goudbruin.
  • 4 Verdeel de schnitzels, kool en aardappelen over de borden en werk af met gehakte hazelnoten.

Schnitzel van ree is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met geurige vruchten en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ree Stroganov
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Melizanosalata-Auberginepuree
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept