Spinaziestoemp met mignonette

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Voeg er de melk en een klontje boter aan toe. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  • 2 Spoel de spinazie grondig en laat goed uitlekken. Stoof ze aan in boter tot ze slinkt.
  • 3 Doe de gestoofde spinazie bij de aardappelpuree en roer goed om.
  • 4 Kruid de varkensmignonettes met peper en zout. Bak ze goudbruin in boter. Haal ze uit de pan en hou warm. Blus de pan met de vleesbouillon en laat even inkoken.
  • 5 Leg op elk bord een mignonette en schep er wat spinaziepuree naast. Overgiet met wat vleesjus.

Spinaziestoemp met mignonette is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mignonette met druivensaus en broccoli
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken mignonette met brocoli en verrassingsaard
0 min
Bekijk recept
Maaltijdsoep 2
Bekijk recept
Gegrilde lamsribbetjes met marjolein
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensgebraad met spinaziestoemp
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestoemp met walnoten en groenteburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje in bladerdeeg met spinaziestoemp
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept