Spirelli met tonijn, boontjes en citroensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de boontjes schoon en kook ze 8 à 10 minuten in lichtgezouten water. Giet af en spoel met ijskoud water.
  • 2 Spoel de citroenen en rasp de schil, pers het sap uit. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Stoof ze glazig in een beetje boter en blus met de wijn. Doe er het citroensap en de tijm bij en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  • 3 Kook de paste gaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 4 Laat de tonijn uitlekken en snij in stukken. Schep tonijn, pasta, boontjes en citroenschil door de saus. Breng op smaak met suiker, peper, zout en chilivlokken. Serveer meteen. 

Spirelli met tonijn, boontjes en citroensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ziltige zeesalade met amandelmayonaise
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Courgettegratin met bolognesesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme salade van pasta met gebraden kip en nectarines
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spirelli met groene asperges, kerstomaten en tijgergarnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept